Kompetenspåfyllning av inte mindre än tre nya kollegor!

​Lagom till förra veckans "vecka 32-konferens" hade vi glädjen att få fira in två nya kollegor; Anette Svensson och Pia Olsson. Anette har bakgrund som bland annat projektledare och konsult med stort fokus på förändringsarbete inom såväl offentlig som privat sektor. Pia har arbetat som konsult under många år och har både bred och djup erfarenhet inom relevanta områden, bland annat av arbete relaterat till portföljstyrning. 

Den nya kollega som firas med tårta den här veckan heter Peter Lannby och kommer närmast från SLL IT. Peter rivstartade med sin första arbetsdag på konferensen förra veckan och blir den här veckan introducerad till verksamheten i Danderyd med allt vad det innebär.

Full fart hos På, med andra ord! Hoppas ni har samma härliga känsla av att ha en spännande höst framför er som vi har. Den första september har vi anledning att introducera såväl vår nya VD som en ytterligare ny konsult! Har du inte läst om rekryteringen av vår nya VD än så finns länken här: https://www.linkedin.com/feed/...

Vi behöver bli fler

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor